Startpagina Garage Ophaal dienst Onderdelen Demontage
Autoservice BECO   De Overtoom 16  1703RE  Heerhugowaard  072-5719110
Contact
Na het droogleggen wordt het wrak ontdaan van alle glas en plastic materialen en ook deze worden weer verzameld voor hergebruik bij gespecialiseerde bedrijven.
Demontage:
Nadat ze ontdaan zijn van de nodige materialen voor hergebruik, worden de dan kale auto wrakken tijdelijk opgeslagen om opgehaald tte worden door een verwerkingsbedrijf waar ze geschredderd worden ( in kleine snippers gesneden ) waarbij de bruikbare metaal delen gescheiden worden van het afval en naar de metaal fabrieken gaan om in kleine percentages gemengd te worden met nieuwe metalen die weer gebruikt kunnen worden in diverse fabricage processen.
Dit alles om zodoende de vraag naar delftstoffen te beperken ten gunste van het milieu en de voorraad delftstoffen voor de na ons komende generaties.
Demontage van uw oude auto of schade auto gebeurd bij ons op een millieu vriendelijke wijze.
Als eerste worden alle vloeistoffen zoals olie, koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof, brandstof en hydraulische vloeistoffen alsmede aircogas op een droogleg station afgetapt, waarbij de grootste zorg wordt gedragen dat er geen lekkage plaatsvind.
Deze vloeistoffen worden later weer opgehaald door diverse verwerkings / vernietigings bedrijven, die ze eventueel weer hergebruiken voor nwe grondstoffen.